A kezdetek

2017. január 06. 12:22 - Tech Mester

avagy, miért csinálom ezt?!

Szeretek innovatív dolgokat kipróbálni, leginkább az informatikával kapcsolatos termékek terén. Ha egy új eszközt vásárolok, legfontosabb, hogy meggyőződjek róla, az valóban megéri-e a pénzt. Általában erről úgy szoktam megbizonyosodni, hogy utána olvasok. Mivel új termékekről van szó, ezért magyar cikket nem igazán találni, kivéve, ha a legújabb iPhone-ról érdeklődnék. Sokan szerintem beleugrotok ti is, egy-egy jónak tűnő vételbe, aminek pár jófogásos bosszankodó üzenetváltás a következménye, mire szép kis deficittel kiszállsz a buliból. Nem azt mondom, hogy féljetek a változástól, de mindenképpen járjatok utána.

review.jpg

Ezért is kezdem el, hogy nektek kedvezzek. Tesztelni fogom az általam érdemesnek vélt termékeket, amiből kiderül, hogy nektek melyik lenne a legjobb vétel. Természetesen, ha már valaki olvasni is fogja az írásaim, akkor kérheti, hogy írjak egy adott termékről.  

kepernyofoto_2017-01-06_23_39_52.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://techmester.blog.hu/api/trackback/id/tr5012104345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása